18.09.2024 Koncert

LOONY (CA)

Find billetter

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

LOONY er ikke bange for at vise sine ar frem. På sit debutalbum bringer den Ontario-fødte sangerinde et reflekterende perspektiv til et liv levet på en følelsesmæssig kant. Leveret med honningagtig vokal, viser albummet en undersøgende nysgerrig tilgang til de følelsesmæssige gløder i et liv i 20’erne.

Skrevet og indspillet i Toronto, London, Rom og Los Angeles med samarbejdspartnere, herunder Akeel Henry (JohnLegend, JazmineSullivan), Dan Farber (Lizzo) og Aaron Paris (Drake, KanyeWest), er albummet et sonisk puslespil, der blander uundskyldende pop med Neo-Soul, der minder om Sades røgfyldte suppeklubjazz det ene øjeblik og fuldt ud omfavner bossa-nova rytmerne det næste.

Indhyllet i upåklagelig sangskrivning afslører numre som ‘Counting Thunder’, ‘A Good Night’ og ‘Tiger Eye’ Loonys rejse mod selvopdagelse gennem traumens prøvelse. Alligevel, på trods af sådanne tunge temaer, præsenterer sangene sig lige så legende som de er hjertevarme. Med andre ord er det en perfekt refleksion af en uperfekt person forenet af en stemme så autentisk, at det gør ondt.