01.05.2023 Koncert

LOUD TIGER

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Aldersgrænse: 18 år

LOUD TIGER sadler op til album-release med annonceringen af en forårskoncert på RUST. Glæd dig til upbeat Americana, alternativ country og folk-rock fra talentfulde Viktoria Siff, der tidligere har skrevet sange for bl.a. Macy Gray, Alicia Keys og Social House.

Viktoria Siff aka LOUD TIGER har de seneste 10 år boet i England og USA og skrevet sange for bl.a. Macy Gray, Alicia Keys og Social House. Den velsyngende Viktoria Siff har desuden været tre år på verdensturné med det verdensberømte australske band 5 Seconds of Summer som vocal coach.

Nu er hun klar til at indtage Danmark og resten af verden under sit eget projekt, LOUD TIGER. Et brøl der nok skal blive hørt! LOUD TIGER har allerede fået en fantastisk modtagelse i Danmark med sangen “Dear Ivan”, der var Ugens Hit Tip på P4, og kort efter var LOUD TIGER gæst i GO’ Morgen Danmark på TV2.

Senere i år udgiver artisten sit debutalbum – et internationalt klingende værk, skrevet og produceret i samarbejde med multiinstrumentalist Sune Haansbæk. Stilen er en blanding af up beat Americana, alternativ country og folk-rock.