24.05.2024 Koncert

LOUIS JARTO

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Med mottoet “Random Koncerter indtil vi spiller på orange scene” har Louis Jarto fanget opmærksomheden og nysgerrigheden fra musikelskere og eventyrlystne sjæle.

I musikkens verden er der kun få, der tør tage springet ud i det uventede og det spontane. Han har gjort spontanitet til sit varemærke og skaber unikke koncerter ud fra tilfældige tanker og et hjemmelavet set-up, uden et fastlagt script, kun drevet af kærlighed til musik og eventyr. Lad dig fortrylle af hans evne til at skabe musikalsk magi på steder, du aldrig ville forvente. Forvent det uventede og oplev musik på en helt ny måde.

Han tager musikoplevelsen ud i verden, langt væk fra de konventionelle scener, fra Nordpolen til dit lokale diskotek. Han er en kunstner, der går ud over konventionerne og udfordrer, hvad der er muligt i live-musik.

Louis Jarto inviterer alle til at deltage i hans musikalske eventyr, hvor end det måtte føre hen. Med hans improvisatoriske og kærlighedsfyldte tilgang er han en frisk stemme i den moderne musikscene, og hans koncerter er en oplevelse, du ikke vil gå glip af. Vær klar til at følge med i hans spændende rejse og deltage i hans spontane koncerter, for hvem ved, hvor han lander næste gang?