26.01.2023 Koncert

LUST FOR YOUTH [få billetter]

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

Lust for Youth startede som svenske Hannes Norrvides soloprojekt, men udgøres den dag i dag også af Malthe Fischer (Oh No Ono) på guitar og produktion. Siden debuten ‘Solar Flare’ i 2011 har lyden gradvist udviklet sig fra noise til et mere melodiske popunivers.

Tilbage i 2014 – hvor Lust for Youth var en trio sammen med Loke Rahbek – udgav bandet albummet ‘International’, og sammen tog de et stort skridt væk fra lo-fi æstetikken til fordel for mere pompøse popproduktioner, der rammer lige i hjertekulen. Dette blev Lust for Youths store gennembrud.

I 2019 udgav Lust for Youth første album som duo – et selvbetitlet et af slagsen, der af Soundvenue blev kaldt “rigt på lækre synths”, mens Information skrev ordene: “Lust For Youth lyder stadig lige så smækre, som de har gjort fra debuten (…) Og det er fortsat lysten til ungdom, der driver, på deres syvende, selvbetitlede værk.

Duoen er signet på den anerkendte amerikanske pladeselskab Sacred Bones og har desuden fået flotte anmeldelser i Pitchfork, NME og The Quietus.