02.05.2024 RUST Showcases

Lysaar + Runny Money

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Lysaar

I en fusion mellem synthesizerens elektroniske puls og rockens melodiske elementer, omfavner Lysaar publikum med vedkommende tekster, der indkapsler et ungdomsliv i2020’erne. I en kombination af funklende toner og rå kant opstår en enestående verden, der rummer følelser af længsel, vrede, magtesløshed og håb. 

Lysaar byder ind til selvrefleksion og kaster et kritisk lys på vores moderne digitaliserede tilværelse gennem en rejse af indre konflikter og følelser af isolation.Følelser, der opstår i kampen for at bevare autenticiteten i en verden, der er besat af virtuelle facader. Med inderlige kompositioner og et fængende lydunivers udforsker Lysaar tematikker som eksistens og selvopdagelse, og reflekterer over, hvordan tiden, vi lever i, påvirker det at være ung. 

Bag Lysaar står sanger, sangskriver og producer Anders Krogh, der sammen med Lucas Lerhøj(bas), Tobias Voldby (guitar), Gustav Rodler (synthesizer) og Magnus Kousholt (trommer) leverer en uforglemmelig koncertoplevelse

Runny Money 

Runny Money er en dygtig rapper med et unikt musikalsk udtryk. Med melodisk finesse og kant kombinerer han elementer af hiphop med et storslået og overambitiøst lydunivers. I optakten til sit første studiealbum, “Superego”, udforsker Runny Money en arrogant karakter og klang, der skaber en intens stemning og en helhedsoplevelse for lytterne. 

 Musikstil: I kan af Runny Money forvente  hiphopmusik, der går ud over konventionerne. Med tunge basgange og en intens stemning bringer han publikum ind i en verden, hvor musik ikke bare er lyd, men en oplevelse.

 Live Performance: En Runny Money-koncert er mere end bare et show – det er en totaloplevelse. Han sørger for en intens stemning og leverer et energifyldt performance, der efterlader publikum i ærefrygt. Det er den side af Runny Money, som man aldrig har set før, og han lover at bringe noget helt unikt til scenen på Rust Spillested i København.