14.11.2024 Koncert

MadeinTYO (US)

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Født ind i et nomadisk liv som søn af en flådeofficer tog MadeinTYOs rejse ham fra base til base, indtil hans familie bosatte sig i Tokyo i løbet af hans gymnasieår. Inspireret af sin bror, kunstneren 24hrs, fordybede han sig i den udenlandske kultur og passionen for musikken blev tændt.

Med sin debut på Soundcloud i en alder af 22 år fik MadeinTYO hurtigt opmærksomhed. Den virale succes af nummeret “Uber Everywhere” skød ham i rampelyset og skaffede ham dobbelt platin-certificering. Omfavnet af hiphoppens elite blev han medlem af XXL’s 2017 Freshmen-klasse. Efter at have flyttet til Los Angeles, samarbejdede MadeinTYO med branche-giganter som 2 Chainz og Travis Scott.

Bemærkelsesværdige singler som “Skateboard P” og “Ned Flanders” cementerede hans plads i branchen. Hans debutalbum “Sincerely, Tokyo” viste hans vækst og blandede introspektive spor med hans karakteristiske livlige stil. Efter udgivelsen turnerede MadeinTYO med Billie Eilish, medvirkede på Chance The Rappers album og optrådte på tv. Med forventningen om hans næste udgivelse stiger, er MadeinTYO klar til endnu større succes.