28.09.2023 Koncert

Marie Fjeldsted

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Marie Fjeldsted (tidligere Penny Police) trækker vejret frit på nyt album, der i efteråret kan opleves live på RUST.

Mens årene med lockdowns var fængslende for nogle, skabte de et helt nyt fristed for Marie Fjeldsted. Albummet ‘Keep It Alive’ er Maries første uden aliasset Penny Police – et album, der kommer indefra et personligt frigjort skaberrum. Hvor tryghed i det indadvendte har skabt plads til det udadvendte, og hvor der ikke længere var grund til at skubbe en persona foran sig.

I 2022 sendte Marie første single Bad as You fra det kommende album ud – den første single uden aliasset Penny Police, som ellers har sikret hende stor anerkendelse både herhjemme og i udlandet. Et modigt valg og en kunstnerisk transformation, som hun trådte frem i med et mere umiddelbart og udadvendt udtryk.

Singlerne – der er kommet forud for albumudgivelsen ’Keep It Alive’ (26. maj 2023) – har alle fået en varm modtagelse i musikmedier, på blogs og i radioæteren. “Occasionally” lå i rotation på P6 BEAT, det samme gør “Never Lost, Never Won”, som også var Ugens Hit-tip på P4.

Nu er pladen endelig ude med rosende ord fra bl.a. GAFFA, da gav fem stjerner med ordene; “Albummet er fyldt med så utroligt velproducerede sange. Det er lidt en lyd a la Hush møder Beach House i en perfekt synergi. Fjeldsted skaber en følelse af, at livet egentlig er okay her og nu.”