25.05.2024 Koncert

Mellow

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Med 37.000 månedlige lyttere på Spotify alene stormer Mellow frem som et frisk pust til den etablerede danske musikscene. Han tager inspiration fra det klassisk britiske mix af grime-rap, garage-beats og drill i skabelsen af sit musikalske univers. I samarbejde med sin producer og DJ Deazy når hans højenergiske musik langt ud over scenekanten og forvandler publikum fra tilhørere til festdeltagere.

Mellow har fra en tidlig alder erhvervet sig erfaring med at optræde live gennem rap-kollektivet Affiliated og det skinner tydeligt igennem til hans solo koncerter, hvor hans evne til at gribe publikum og bryde væggen mellem scene og publikum skaber en fantastisk koncertstemning for de forreste, såvel som bagerste rækker. Dette har medført en dedikeret fanskare, der tropper op til samtlige shows og deltager i skabelsen af den gode koncertoplevelse.

Med blot 2 udgivelser i 2023 havde Mellow og Deazy et rekordår på streamingtjenesterne og et hav af koncerter bl.a. til Distortion. De sparker døren ind til 2024 med singlen ”HANS OFF”,  der er en videreudvikling af gruppens ikoniske drill-lyd fra debutalbummet ”DOPEBAG”.