21.05.2023 Koncert

MØL + Countless Skies (UK)

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Aldersgrænse: 18 år

// MØL
Aarhusbaserede Møl mixer black metal og hidsig vokal med den drømmende atmosfære fra shoegaze-genren med formålet om at skabe et unikt blend af lydlandskaber og ødelæggende passager.

Det fremadstormende band er inspireret af navne som My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest – og signede i 2021 med et af verdens største metal-pladeselskaber, Nuclear Blast, der gennem årene har udgivet store navne som Slayer, Sepultura, Anthrax, Machine Head og Opeth. Pladen ‘Diorama’, der udkom i 2021, modtog rosende ord fra både presse og lyttere – og GAFFA kvitterede med fem flotte stjerner.

// COUNTLESS SKIES (UK)
UK-bandet Countless Skies sparkede døren ind til metalscenen i 2014 med deres selvbetitlede EP, der med sin blanding af progressive, mørke og intense toner blev velmodtaget over hele verden.

I 2016 udgav bandet deres første fuldlænge album via Kolony Records, der blev omtalt af USA’s New Noise Magazine som “an effortless display of bravado and musicianship in ways that I can’t soundly describe,”. I 2020 udgav de album nummer to via Willowtip Records. En plade, der tager bandets progressive melodeath til nye højder.