02.03.2024 Koncert

MALU + Greta + Alvah (NO) // RUST // New Things Live [få billetter]

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

New Things Live ruller ud i landet i 2024 som tourkoncept og præsenterer tre af de mest spændende artister lige nu, på tværs af 11 danske byer.

Bliv betaget af Alvah, en dynamisk kraft fra en halvø udenfor Oslo, med en lyd der kombinerer Art Pop, R&B og Trip hop med rå, følelsesladede tekster. Hun henter sit nærvær fra de mystiske norske fjelde og væver dem ind i det pulserende byliv, med vokaler der ringer ud som et mantra og inviterer dig helt ind i hendes kerne. Hendes debut-EP “Hindsight” fangede opmærksomhed hos lyttere fra Skandinavien til USA og havde premiere i det prestigefyldte ’Wonderland Magazine UK.


Oplev GRETA, som har sendt bølger gennem musikscenen med sin banebrydende lyd, der smelter nostalgiske toner sammen med futuristiske vibes. Hendes kunstneriske rejse er blevet beskrevet som en eksplosiv udvikling, og hendes seneste album, ‘Portals‘, som ramte gaderne i november, er allerede anerkendt som et mesterværk. Anmelderne har talt, og GAFFA belønnede albummet med en fuldskala ros med 6 ud af 6 stjerner, mens Soundvenue tildelte det imponerende 5 ud af 6 stjerner. GRETA fortsætter med at sætte nye standarder og cementerer sin position som en nyskabende kraft i musikverdenen.


Derudover kommer du til at dykke ind i MALUs fortryllende univers, hvor poppede melodier, sjælfulde toner og 00’er-R&B fornemmelser bliver vævet sammen i en magisk fortælling om identitetskamp, drømme, hjertesorg og usikkerheder. Med sine korsikanske rødder bringer MALU en organisk lyd til scenen, krydret med store armbevægelser – og attitude. Hendes sange balancerer nostalgi og aktuel friskhed, og efter at have fortryllet Lille Vega i efteråret 2023, er MALU i absolut topform.


Glæd dig til aftener med nye og unikke liveoplevelser.