01.06.2024 Nyheder

Nick Sander

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Nick Sander er opvokset i en musikalsk orienteret familie, og han blev derfor multiinstrumentalist, sanger og sangskriver i en tidlig alder. Han fandt hurtigt ud af, at han gerne ville blive solokunstner en dag. Det ubarmhjertige og hårde arbejde med at mestre forskellige instrumenter, skrive og komponere sine egne sange bar frugt, da han underskrev sin første musikaftale med det danske optage-, produktions- og managementfirma Juicy Halftone i en alder af 18 år.

Nogle år senere blev Nick Sander så en del af pladeselskabet “Danish Music Records”, men efter to år gik dette samarbejde også i opløsning. Nick Sander tilbragte yderligere fem år med at forsøge at finde ud af, hvilken musikalsk retning han ville følge på lang sigt. Han startede en rapgruppe, producerede musik for forskellige kunstnere i udlandet, optrådte solo som opvarmning for danske sangere og popgrupper, optrådte på klubber og spillesteder, samtidig med at han brugte al sin fritid på at skrive og komponere sit eget materiale og gøre sig klar til en karriere som international kunstner.

I 2019 sendte han officielt sine første demo-sange ud og præsenterede sig som den kommende solo popkunstner Nick Sander. Efter flere afvisninger eller manglende respons valgte han at være independent artist.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg