29.04.2022

Normandie (SE)

Udsolgt
Normandie

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

Efter begejstret respons på udgivelsen af ​debutalbummet ‘Inguz’, som ramte Billboard hitlisterne, underskrev Normandie i 2018 en aftale med Easy Life Records (Lower Than Atlantis, Arcane Roots, Waterparks mfl).
Aftalen affødte albummet ‘White Flag’.

Med tolv numre, der bygger videre på bandets signatur lyd, markerer ‘White Flag’ det næste kapitel i Normandies hvirvlende rejse og bekræfter, at de er et af de mest hypede bands lige nu.

På imponerende vis nåede albummet over 3 millioner streams i løbet af den første måned efter udgivelse. Dét udvidede hurtigt deres fanbase. Normandie, der arbejder med en banebrydende rocket lyd, har fået støtte fra Radio 1 Rock Show, Kerrang! Radio & TV, Rock Sound, Scuzz TV og mange flere gennem deres korte karriere.

Deres svævende melodier er fængslende, deres omkvæd er eksplosive, og generelt bevæger Normandie sig i et et lydunivers, som ikke ville lyde malplaceret på de store stadion-scener.

Bandets live-show har efterladt et stort indtryk over hele Storbritannien og Europa med flere headliner turnéer, support for bands som Yellowcard, Hands Like Houses, Crossfaith og adskillige festivaloptrædener blandt andre Download Festival (UK) i 2017, Reading & Leeds (UK) 2018 og Rockfest (FI) 2018.

“World class music”

Alex Baker, Kerrang! Radio

Billetter til den oprindelige koncert på Spillestedet Stengade den 12. marts 2021 gælder også til den nye dato på RUST.