22.09.2023 Koncert

Pardans

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

Den københavnske rockkvartet er tilbage med et spritnyt album og gæster i den forbindelse RUST med et intenst og uforudsigeligt liveshow.

Efter års tavshed er den københavnske rockkvartet, som også har gjort sig bemærket i udlandet, tilbage med deres tredje fuldlængde-album ‘Peak Happiness’. Albummet udvider den grænsesøgende syntese af post-punk, avantgarde jazz og progressiv rock, gruppen er kendt for – med tekster, der byder på lige dele sci-fi-dystopi, dagbogsnotater og humoristisk samtidskritik.

Med mange nylige koncerter i bagagen i både Danmark og UK, indtager Pardans nu RUST med deres intense og uforudsigelige liveshow.

”Pardans gav en imponerende koncert, der i momenter var ved at kysse det sublime.” Sådan lød ordene fra GAFFAs anmelder, da Pardans spillede en femstjernet koncert på Hotel Cecil tidligere i år. Så der er lidt at se frem til, når turen går til Nørrebro i efteråret.

Pardans består af Daniel Honoré (saxofon, guitar), Gustav Berntsen (vokal, guitar), Oskar Dinesen (trommer) og Rasmus Hastrup (bas).