02.02.2023 Jubilæumskoncert

RUST 33 år: Pil + Lleoh + Magly

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Pil ramte hele to milepæle i begyndelsen af 2023, da hun blev P3’s Uundgåelige med singlen “Dronning Af Månen” og ugen efter oplevede, hvordan et tætpakket publikum allerede kunne synge med på sangen, da hun spillede i et udsolgt Store VEGA. Dermed ridder Pil videre på bølgen af succes fra 2022 – et år, som var skelsættende for den danske sanger og sangskriver.

I starten af 2022 udsendte hun sammen med Burhan G singlen “Gulvet22”, som var et remake af hendes egen sang “Gulvet”. Singlen cementerede Pil som et af de mest spændende nye navne på den dansksprogede popscene, inden hun i maj udsendte det fine debutalbum ’Kom Vi Flyver Siger Du’.

Pil har optrådt på bl.a. Musik I Lejet og Smukfest og blev i efteråret 2022 nomineret til DMA i kategorien Årets Nye Danske Navn. I november spillede Pil for sit hidtil største publikum, da hun opvarmede for Jada i Royal Arena.

I kølvandet på den succesfulde koncert i Store VEGA 13. januar, har Pil tilsluttet sig RUSTs fødselsdagsprogram, der resten af ugen også byder på koncerter med Bbybites, Soleima og Trentemøller. Med sig tager hun de to danske pophåb Magly og Lleoh.