22.04.2023 Koncert

PLEKTER TOUR 2023

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

PLEKTER TOUR 2023

Koncerten er en del af Plekter Tour, der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.
I denne sæson består Plekter Tour af hele 45 koncerter med 15 artister fordelt på spillesteder over hele landet. Denne del af touren spiller i både Aarhus, Aalborg og København

// BEATRICE

Skal vi dele vores hemmeligheder? – spørger Beatrice, når hun indbyder til elektronisk popfest. Beatrice er en bevægelse, en konfronterende selvironi, som opfordrer dig til at slippe dine fordomme og være ærlig med dig selv. Beatrice indfanger dig fra første frase, og med sine melodiske produktioner og kompromisløse tekster bæres du på rejsen, uden at du får tid til at se dig tilbage. Sammen kan vi forsvinde over alle byens tage. Tag med, hvis du er modig nok. 

Bag Beatrice står sanger, sangskriver og producer Karen Nice i samarbejde med producer og guitarist Terkel Korreman Nielsen, som i deres stringente popproduktioner gør brug af eksperimenterende lyddesign. Tilsammen med dansksprogede tekster om naivitet, ungdom, selvironi og selviscenesættelse skaber det et feminint, kantet og dansabelt popunivers.

Se mere om Beatrice her: https://itsbbbeatrice.my.canva.site/

// SIGNHILD

Signhild er et spirrende navn og originalt pust på den unge, danske musikscene. Hun inviterer lytteren ind i et lydunivers, hvor nordisk indierock fusioneres med alternativ pop. Et lyd univers der både byder på energisk fuzzguitar, pulserende synthflader samt sårbare folkhymner, hvor lyrikken er i fokus. Signhild bevæger sig et sted, hvor der er højt til loftet og lyst til at lege med nutidens tendenser og forventinger til popmusik. Eksperimenterende akkordprogressioner og rytmiske overraskelser danner ramme om det soniske udtryk, hvor der blandt andet drages inspiration fra kunstnere som Susanne Sundfør og Radiohead. Foruden lyduniverset, har hun også noget på hjertet, og på spil, i hendes tekster. Lyrikken tager afsæt i personlige og skæve fortællinger fra en opvækst på landet i Nordjylland, identitetsforvirring og om at blive voksen og finde sine egne værdier og rødder

Se mere om Signhild her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088423597787

// STYRTDYK

Styrtdyk er skrattende, fordærvet dansksproget rock. Som et ekko af Peter Sommer og Elliott Smith kørt igennem en makulator med en løs forbindelse. Her forsøger sangskriver Valdemar Dyrløv Schrøder at få ørenlyd i sin egen mentale støj: tanker om utilstrækkelighed, fremmedgørelse og en gryende fornemmelse af, at der er noget helt grundlæggende, som er fløjet over hovedet på én. Det er lyden af en blid psykose – og en håndsrækning lige så meget som et råb om hjælp. 

Styrtdyk udgav i efteråret 2022 debut-EP’en Fejl 40

På scenen akkompagneres Schrøder af et band bestående af Adam Saarup, Emanuel Pedersen, Felix Fleischer og Fredrik Fleischer.

Se mere om Styrtdyk her: https://www.facebook.com/Styrtdyk-108231848516459