07.02.2024 RUST Showcases

Prime Music x RUST Showcases: FØNS + Tjida + Tarick

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

FØNS

FØNS skaber dybt følelsesladet RnB og hip-hop. Med ærlige tekster og fordybende musik trækker han lytteren ind i en verden af ungdomslivets
udfordringer og oplevelser.

FØNS er kunstnernavnet på den 22-årige Sebastian, der oprindeligt er fra Aarhus. Han skaber en lyd, der går hånd i hånd med hans tekster og giver musikken en unik æstetik. Inspireret af producere som Timbaland, har FØNS skabt sin egen karakteristiske lyd, der kombinerer rå tekster med musikalsk kreativitet. Hans musik spænder fra RnB til hip-hop, og hans tekster skildrer livet som ung med ærlighed og autenticitet. Han er ikke bange for at vise sin sårbarhed og invitere lytterne ind i sine personlige oplevelser. Hans musik er en blanding af engagerende rapvers og velklingende omkvæd, der fanger lytternes opmærksomhed og efterlader et varigt indtryk. FØNS arbejder konstant på at finpudse sin musik og udforske nye udtryk. Han har et dybfølt ønske om at etablere sig som en betroet kunstner, der rører og engagere sit publikum med ærlige tekster og medrivende melodier. Han har allerede skabt en imponerende karriere inden for musikken og fortsætter ufortrødent med at dele sin kunst med verden.

Tjida

Tjida er en upcoming artist og sangskriver fra København, der har markeret sig med sin forførende stemme og fængende tekster siden debutsinglen ‘Du har det dreng’ fra efteråret 2020. Hun laver melodiske pop tracks med sangbare hooks på dansk, der kredser i et univers fuld af referencer og lyriske finurligheder.

Der refereres til artister som Ariana Grande og Robyn i produktionerne mens Tjidas melodier og legende fraseringer er inspireret af alt fra navne som Destinys Child og Jhene Aiko til The Minds of 99.

Tjida har udgivet 6 singler på sit eget label og er med playlisteplaceringer og AirPlay på P3, Nova Fm og The
Voice godt på vej ud i Danmark med sin danske musik. Hun har spillet Pumpehuset, Bands of Tomorrow uimodståelige og QR-festival i sommer. Den 18/3 spiller hun en showcase på RUST med fuldt band. Tjida er klar til at spille meget mere live og med ny endnu ikke udgivet musik.

Tarick

Tarick bringer det bedste fra to verdener, når han mixer sit afrikanske ophav med en moderne europæisk hiphop-lyd. Resultatet er en stilsikker afropop med et nordisk twist, der lyder som danske sommernætter under en tanzanisk stjernehimmel.

Den 25-årige tanzaniske københavner har en vision om at øge fokus på afrikansk
kultur og musik i Norden – et pakket dansegulv ad gangen. Tarick har lagt timerne
i studiet, og han mestrer som en af de få danske afro-artister at levere sine tekster
formfuldendt på både engelsk og swahili, præcis som afrolyden foreskriver det. At
han samtidig er habil indenfor både rap og sang, er blot endnu en årsag til, at
Tarick er et must at opleve live.

Kærligheden til moderlandets sprog, kultur og livsstil er en rød tråd i musikken.
Sangene handler om alt hvad et ungdomsliv indebærer af kærlighed, forelske og
følelser, men også betragtninger om ophavet, han stammer fra, og samfundet, han
lever i.

Tarick har på egen krop oplevet, hvordan det er at føle sig fremmed uanset hvor man befinder sig. På baggrund af de oplevelser er hans mission sideløbende at bygge broer mellem folk, samt øge fokus på diskrimination og racisme. Alt sammen er pakket ind i varme rytmer og leveret med en selvsikker tro på, at folk fester med, når Tarick byder op til dans, selvom emnerne får en vis tyngde.