23.03.2023 RUST Showcases

Prins Moria + Noras Have + Lyst

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// PRINS MORIA
Prins Moria tager udgangspunkt i ufiltreret og ærlig musik, drevet af umiddelbarhed. Det danske sprog sættes i fokus, og kontrasterne mellem det organiske og elektroniske dyrkes. Med en undrende tilgang til temaer som identitet, kærlighed, tro, død og drømme, henvender Prins Moria sig til lytteren som tør at hengive sig til sangene på deres præmisser.

// NORAS HAVE
Noras have ligger i krydsfeltet mellem punk, pop og poesi og er i fuld gang med at indtage den danske musikscene som en mælkebøtte gennem asfalt. Bandet står bl.a. bag nummeret “Nu starter vi”, der medvirker i TV-serien Limboland. Derudover har de varmet op for Barselona, GRETA og Jærv over hele landet. I 2021 omtalte GAFFA dem som “et bundsolidt support act, der kun kan efterlade lytteren overbevist om, at den vokal kommer til at fylde meget større scener op med lyttende sjæle i årene, der kommer.”

// LYST
Lyst griber dig og tager dig med ind i fortællingen om det at være menneske. Bag projektet finder man Laura Olivia Dollerup fra København, som skabte Lyst i slutningen af 2020. Lyden er eksperimenterende pop, og man fornemmer tydeligt Lauras fascination af det drømmende, når de enkle og vemodige melodier pakkes ind i cinematiske og storladne landskaber. Lyst er desuden et flydende kollektiv, der giver plads til andre kunstformer – uden fotografer, koreografer, designere og musikere er projektet ikke muligt. Dette bunder i et ønske om, at kunst i alle former skal have lov til at vise sit virke.