02.11.2023 Koncert

QMA Presents: O/RIOH + RAYMONDE GAUNOUX + NIMĀ

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

QMA præsenterer en række af deres lysende talenter.

O/RIOH

Forestil dig, at man forenede Anne Linnets folkelige sangskrivning med bramfriheden og energien fra den feministiske punk-rapper Peaches. I slipstrømmen af denne kombination eksisterer O/RIOH i sin helt egen ret, med evnen til at få enhver Millennial til at udbryde “OMG, kender!”

O/RIOHs nye musik er stærkt defineret af energier – eufori, vrede, lykke, afmagt og forandring. Med bredtfavnende kompositioner, autoritær vokal og tekster om emner som sex, familie og døden, laver O/RIOH musik, der har til formål at bevæge lytteren – både fysisk og mentalt.

RAYMONDE GAUNOUX

Med en stærk og inderlig vokal, deler Raymonde Gaunoux ud af sårbare og queer sange, fulde af power, tro, håb og kærlighed. Med sin inviterende og omfavnende karakter, fylder han rummet med rørende, autentisk og storladen musik, som uden tvivl vil finde vej til dit hjerte og give dig en

oplevelse du ikke vidste du savnede. De fantasifulde kompositioner og billedlige tekster, læner sig op ad lyden af Prince ballader, David Bowie ‘quirkiness’ og melodiøs nordamerikansk indie-folk-rock.

NIMĀ

NIMĀ, den København-baserede artist med dybe rødder fra Iran, skaber musik, der er en kraftfuld oplevelse af følelser og relationer. Hans lyrik er nøgen og eksplicit, og hans sange udforsker kærlighed, tab og begær. 

NIMĀs musikfusion kombinerer R&B/soul og live electro-pop med et melankolsk, men håbefuldt twist. Hans iranske arv skinner igennem i de melankolske produktioner, der inkluderer samples fra gamle iranske klassikere. 

NIMĀ har allerede indtaget større scener rundt om i landet, bl.a. på Main Stage under Copenhagen Pride samt til Danish Music Awards 2023. Han er nu aktuel med singlerne ‘OXYGEN’ og ‘BRAVE’ og er klar til at udgive sin længeventede EP til foråret 2024. 

NIMĀ er kunstneren, der forener kultur og følelser i ørehængende melodier og poetisk lyrik — både på og uden for scenen. Forvent at blive bevæget!