24.09.2022 Koncert

Rama Lama: Kindsight (DK) + Mary Anne’s Polar Rig (SE) + Melby (SE) + Nova Blast (SE)

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// Kindsight
Danske Kindsight trækker på 80’erne og 90’ernes alternative rockscene og kombinerer den med nutidens glitrende skandinaviske pop. Dette resulterer i en melodisk og uperfekt lyd, der skiller sig tydeligt ud fra resten af det danske lydlandskab. Deres debutplade, som bl.a. fik fem ud af seks stjerner i GAFFA, er spækket med catchy noise-jangle-pop-toner og coming-of-age tekster inspireret af alt fra Pixies til Snail Mail og Big Theif.

// Melby
Svenske Melby har efterhånden et par år på bagen, hvilket tydeligt fornemmes på det klare, velproducerede lydbillede. Den Stockholm-baserede kvartet fremstår udadtil som et charmerende, sjovt lille jangle-popband, men i virkeligheden stikker musikken langt dybere. Med en unik evne til at ramme stemninger og følelser perfekt og med tråde til både psych, folk, pop og rock, gemmer deres univers på smukke lydperler, som gør dem til et godt bud på dit nye yndlings indieband. De gæster RUST med deres andet album, der lander i efteråret.

// Mary Anne’s Polar Rig
Mary Anne’s Polar Rig er et rockband, direkte fra Malmøs undergrundsscenen. Med en lyd, som er stærkt inspireret af 90’erne og af rockscenens nye bølge af stærke kvindelige frontfigurer, spiller de forvrænget pop med dynamiske vokalklange og larmende guitarer i fokus. De udgav deres første EP i 2018 og fulgte i januar 2021 op med et debutalbum. Under lockdown gik bandet fra kvartet til duo og i fuld gang med et udforske en ny, mere eksperimenterende tilgang til at producere et rockalbum. I starten af 2023 udkommer resultatet af dette.

// Nova Blast
Nova Blast finder altid deres vej ind til et blandet publikums hjerter. Hvad end det har været gennem support-gigs for anerkendte elektroniske lo-fi acts eller ved at bryde lydmuren til punk-, doom- og indiefestivaler, har Nova Blast altid gjort indtryk med deres larmende, melodiske og dynamiske lyd. I september udgiver de et længeventet debutalbum på Rama Lama Records – det mest ‘larmende’ og eksplosive album, pladeselskabet nogensinde har udgivet.

Facebook event