25.10.2024 Koncert

ROSÉL

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

‘Det tohovedede monster’, som Simon Kvamm uge efter uge beskrev duoen ROSÉL, er kendt for deres uimodståelige matchende outfits og identiske dansetrin. Efter deres imponerende debut i X-Factor 2023 er den talentfulde duo ROSÉL klar til at begejstre lyttere med ny musik og udgav i januar singlen “”Igennem Din Mund”.

Duoen består af de to unge kvinder, Rosa Skovbjerg Henriksen og Selma Stahr. Deres venskab opstod gennem en interesse for musik på Lunderskov Efterskole i 2021, og siden da har duoen sunget sammen. Med stemmer af guld og en sceneoptræden, der er en fryd for øjet, var det kun naturligt, at de to stjernefrø kæmpede sig hele vejen til finalen og sluttede X Factor i 2023 som årets vindere. Et år efter finalen er duoen nu klar med ny musik og deres første headlinershow på RUST.


Med en helt særlig synergi og stor ros fra X-Factor-dommerne har ROSÉL bevist, at deres musikalske rejse strækker sig langt ud over talentshow-sejren. Efter en imponerende præstation i TV2s juleshow, “Alletiders Juleshow,” hvor de på landsdækkende TV fremførte den stemningsfulde julesang “Når Sneen Falder,” har ROSÉL skabt store forventninger til deres kommende udgivelse.
ROSÉLs første single, “JEG ER ALMINDELIG,” debuterede som #9 på den danske
Spotify-chart – Et niveau, der ikke tidligere er set fra en X-Factor-vindende udgivelse. Dette vidner om ROSÉLs store musikalske kunnen, og om duoens evne til at tryllebinde danskernes hjerter.