10.10.2024 RUST IN PEACE

Rust In Peace: Philip Sayce (US)

Find billetter

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Rygterne, hvis der nogensinde har været nogen, om rock’n’roll’s død er stærkt overdrevne. Dét er Philip Sayce et levende og larmende musikalsk bevis på. Den amerikansk-canadiske sangskriver og guitarist gør sit for at holde liv i rockmusikken.

“Who the fuck is that guitarplayer…“, som Jon Bon Jovi så poetisk og imponeret har udtalt sig om hr Sayce. Svaret er måske lige så simpelt, som Melissa Etheridges udtalelse om selv samme guitarist: ”Han er den bedst bevarede hemmelighed i rock’n roll’ … og jeg fandt ham.”

Det er hun ikke længere alene om at ha’ gjort. Den walisisk-fødte guitarist har egentlig været på banen og på scenerne siden 90’erne, hvor guitarhelten Jeff Healey tog ham under sine vinger som en del af Healey-bandet. Efterfølgende var hans fast inventar på holdet bag Mellisa Etheridge, turnerede også med ZZ Top og Deep Purple, hvorefter han for alvor tog fat på den solokarriere, der i høj grad stadigvæk bærer.

Seneste album er fra 2024 og hedder “The Wolves Are Coming”, og du kan opleve Philip Sayce på Rust in Peace torsdag d. 10. oktober 2024