16.05.2024 RUST Showcases

RUST Showcases: AKACIA + LIN + ASTAA

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

AKACIA

Gennem medrivende melodier og relaterbare tekster formidler AKACIA hverdagens intense op- og nedture i et eksplosivt og unikt lydunivers!

Med fokus på den gode melodi dyrker det Odenseanske band det moderne lydunivers
og producerer moderne popmusik med historien og teksten i centrum!

De fire venner fra Odense er aktuelle med deres anden single “Never”. Bandet beskriver selv
singlens budskab som “Vores fortolkning af den følelse man har når ens projekter og drømme
virker uoverskuelige, og arbejdet overskygger sejrene.”

LIN 

LIN skriver sange med ungdommens stemme, lige på og uden undskyldninger – i sin musik insisterer hun på et ærligt og hudløst møde med lytteren.

Hun bevæger sig musikalsk mellem klassiske Singer/songwriter kompositioner, jazzet harmonisk og en neu-soul Sound med et upoleret og uformelt lyrisk univers som den røde tråd. LINs tekster er nøgterne og umiddelbare med et glimt fra barndommens erindringer og hverdagsbeskrivelser fra et liv som ung i dag, hvor temaer som identitet, frigørelse og relationer går igen.

LIN med band er primært sammensat af talentfulde kvinder. Deres liveoptræden er en sand fornøjelse, da de formår at engagere publikum fra begyndelsen til slutningen med en blanding af følelsesladede sange, eksperimenterende arrangementer og energifyldte ørehængere.

ASTAA 

ASTAAs musik kombinerer soulet pop med elektroniske produktioner. Sangene dykker ned i følelser omkring destruktive forhold, dagdrømmeri og følelsen af ikke at kunne følge med sine egne tanker. Det uudsigelige får form og udtryk i hendes musikalske univers, uanset om de vækkes af virkelige hændelser, bøger eller mennesker, man møder. ASTAA udgav sin debut single “Feel it all” i efteråret 2023, som hun selv har skrevet, produceret og mixet.