08.03.2023 RUST Showcases

K. L. KONSTANTIN + INGEFRED + MAX KANDING

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// K. L. KONSTANTIN
Den danske elektroniske kunstner K. L. Konstantin forholder sig gennem musikken til kyniske og dystopiske forestillinger om verden. Hans frembrusende, eksplosive og længselsfulde kompositioner leger med forestillingen om, hvordan teknologien påvirker krop, sind og samfund, og er et symptomatisk indblik i samtiden. Lyden er æstetisk og kredser om K. L. Konstantin skrøbelige vokal og dramatiske produktioner.

// INGEFRED
Ingefred er eksperimenterende elektronisk pop. Projektets bagkvinde, Mai Skjødt, er i konstant søgen efter nye musikalske nuancer, hvilket resulterer i en fusionerende, overraskende og elastisk lyd. Som det hemmelige kærlighedsbarn af Imogen Heap og Tom Yorke er Ingefred inspireret af alt fra Laurie Andersson, Grimes og When Saints go Machine til Tame Impala og Bon Iver. Ingested er elegant, ærlig og stærk live og formår at skabe unikke øjeblikke, hvor elektronik og autenticitet flyder ubesværet sammen.

// MAX KANDING
Med finurlige, balstyriske frekvenser, skærende fabrikslyde og tranceinducerende rytmer tager Max Kanding lytteren gennem et unikt og drømmende lydlandskab, hvor grænsen imellem glæde og afmagt afsøges.

Bag Max Kanding finder man den elektroniske musiker og lydkunstner Simon Reinke Oxholm, hvis baggrund eksisterer i grænselandet mellem techno og lydkunst. Max Kanding har rødder i techno men er vokset ind i et kunstnerisk univers af ambiente lydflader og grænsesøgende produktioner.