25.01.2024 RUST Showcases

RUST Showcases: Tolli + Veneda Terry + neeva

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Tolli

Tolli er en 17-årig islænding, som er vokset op i København. Familien flyttede til Danmark efter, at de mistede alt i Islands finanskrise i 2008. Tolli udgav sin første EP “The First Six” i august 2022 og den nyeste EP “s.m.s” i februar 2023. Hans musik karakteriseres som en blandning farvefulde, lyse soul samples og mørke melodier med tunge hårde trommer. Selv siger han, at han bruger musik som en vej til at finde sig selv og være sig selv.
Tolli har tidligere kæmpet med angst og depression. Hans tekster bærer præg af, at han er kommet videre. De oser af energi og selvtillid, men omhandler dog ofte mere seriøse emner som fattigdom, tankemylder og svære følelser.

Veneda Terry

Mød det danske multitalent Veneda Terry – sanger, sangskriver, producer, artist og art director.

Med tunge UK/US inspirerede beats, fængende melodier og ærlige tekster, inviterer Veneda indenfor i sit avant-garde univers, hvor engelsksproget hip hop og storladen pop smelter sammen, og bliver til følelsen af ren kærlighed.

Veneda Terry udgav i 2020 et mixtape bestående af 13 sange, og har sidenhen arbejdet som sangskriver for artister i både ind- og udland, samt været i studiet og arbejdet på ny musik skabt udelukkende i samarbejde med kvinder. 


Med hendes nye stærke sange, ikoniske stil og en stemme der går lige i hjertet, er hun ikke til at tage fejl af; Veneda Terry er uden tvivl en artist, du skal holde øje med i 2024.


neeva

neeva er en dansk/hviderussisk artist med base på Nørrebro i København. Hun er vokset op i et hviderussisk hjem, hvor musikken ikke var den mest oplagte karrierevej. I 2023 udgav hun endelig sine første sange, som en start på hendes musikalske rejse. neeva’s musik har allerede vækket interesse hos dansk radio og mange lyttere, som hun har spillet for på flere danske scener.I neeva’s popunivers, tager følelserne kontrol og tanker udforskes i al deres skønhed og dybde. Hendes ærlige stemme ledsages af en produktion, der både er fængslende og kantet, og lyrikken sammensmelter spændende metaforer, med de helt enkle narrativer.