16.12.2023 Koncert

Sabaah X RUST

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

SABAAH X RUST

Den 16. december inviterer Sabaah og RUST til en festaften ud over det sædvanlige. Med Sabaahs kerneværdier og RUSTs festlige rammer, vil vi skabe en aften hvor der er plads til at være, dem vi er. Med fokus på Sabaah og deres vigtige arbejde i at forbedre levevilkårene for LGBTQ+ personer med minoritetsetnisk baggrund, vil vi præsentere en række artister i løbet af aftenen og andre overraskelser.

Udover et lækkert line-up, der soother din minoritetsetniske, queer soul, vil der også være mulighed for at støtte Sabaah direkte ved køb af Sabaahs mulepose eller vores lækre Sabaah cocktail: SABAAH PELLO.

Medlemmer af Sabaah kan købe billet til medlemspris her: https://sabaah.dk/kalender/

Ikke-medlemmer kan købe billetter her: https://rust.dk/?post_type=event&p=2863
————————————–

• Døre: 19.30 / Koncertstart: 20.00

• Billetter: 100 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

————————————–

GIMI
Kosovo, Padborg og København – popartisten GIMI har rødder mange steder. Det gælder også hans musik, der finder inspiration i alt fra 00’ernes MTV til den albanske musiktradition.
GIMI er kunstner, sangskriver og producer med dansk og Kosovo-albansk oprindelse. Hans musik ligger i spændingsfeltet mellem det poppede og det skæve – der er elementer af hyperpop i det soniske univers og lyrisk er teksterne direkte og til tider med socialpolitiske undertoner og ofte med en masse selvironi og humor.
I efteråret 2022 udgav GIMI sin debut-EP ‘POLARI’ der blandt andet indeholdt singlerne ‘Habibi’ og ‘Worth the Calories’. To sange om kærlighed, sex og begær, spækket med både storslåede og finurlige, anderledes pop-elementer. Sangene opnåede bl.a rotation i Schweiz Radio 3Fach og BBC Introducing.

Alle er velkommen og en billet til dette event, giver dig adgang til efterfesten på RUSTs natklub DAS DISCO.

DJ PAYDAR

DJ PAYDAR er en enestående kunstner med base i København og rødder i Iran. Lad dig forføre, når DJ PAYDAR forener østlige og vestlige vibes i en flydende fusion, og tager os med på en musikalsk rejse. Mærk rytmerne og energien, og slå dig løs på dansegulvet, mens de skaber en unik stemning med sine særlige beats, remixes og medrivende performance bag pulten.

Gå ikke glip af denne perfekte sammensætning af kulturer og musikalsk talent, der er garanti for en groovy start på aftenen!

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg