23.03.2023 RUST Showcases

Sangt + Noras Have + Lyst

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Aldersgrænse: 18 år

// SANGT
I et virvar af følelser og lyd undersøger Jonas Engell hvor langt man tage popformatet i soloprojektet Sangt. Musikken befinder sig i et kalejdoskopisk univers af elektroniske og organiske lyde og instrumenter, båret af personlig sangskrivning.

// NORAS HAVE
Noras have ligger i krydsfeltet mellem punk, pop og poesi og er i fuld gang med at indtage den danske musikscene som en mælkebøtte gennem asfalt. Bandet står bl.a. bag nummeret “Nu starter vi”, der medvirker i TV-serien Limboland. Derudover har de varmet op for Barselona, GRETA og Jærv over hele landet. I 2021 omtalte GAFFA dem som “et bundsolidt support act, der kun kan efterlade lytteren overbevist om, at den vokal kommer til at fylde meget større scener op med lyttende sjæle i årene, der kommer.”

// LYST
Lyst griber dig og tager dig med ind i fortællingen om det at være menneske. Bag projektet finder man Laura Olivia Dollerup fra København, som skabte Lyst i slutningen af 2020. Lyden er eksperimenterende pop, og man fornemmer tydeligt Lauras fascination af det drømmende, når de enkle og vemodige melodier pakkes ind i cinematiske og storladne landskaber. Lyst er desuden et flydende kollektiv, der giver plads til andre kunstformer – uden fotografer, koreografer, designere og musikere er projektet ikke muligt. Dette bunder i et ønske om, at kunst i alle former skal have lov til at vise sit virke.