24.05.2023 Koncert

Simon Cordes

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Aldersgrænse: 18 år

Simon Cordes’ nærvær og tekniske snilde til af smede ord gør det nemt at spejle sig i historier om fejlede forhold, mindreværd, angst og jalousi. Ungdom og voksenliv debatteres over egen produktion og skæv trompet, der kan få de fleste til at danse på bordene.

Sanger, rapper, producer, trompetist og selverklæret triangel-ekspert Simon Cordes startede musikken i det små, med beats produceret i sin mors kælder. Han ledte efter en måde at udtrykke de svære følelser, der sommetider er lettest at holde inde i sig selv.

Gennem sin musik fandt han en stemme, der turde at snakke højt om de ting, der gør ondt indeni. Stemmen voksede sig større, og i 2022 blev Simon Cordes udvalgt som semifinalist i KarriereKanonen. I musikken er der spor af alt fra jazz til 90’er hiphop, og Simon Cordes charmerende personlighed skinner klart igennem på hver en strofe. Med sin guitar over skulderen, trompeten i hånden og et stort smil på læben, er Simon Cordes på vej ud for at lade stemmen synge til alle, der vil lytte.