03.06.2023 Koncert

SUNI

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

SUNI – med det borgerlige navn Jonas Suni – er en aarhusiansk sangskriver, der med ærlige tekster og sin følsomme sangstemme har gjort sig bemærket i både pressen og på de danske spillesteder. Den 27. januar udkom debutalbummet ‘Sengeafsnit 2’ – en selvbiografisk fortælling om at blive ramt af alvorlig fysisk sygdom i en ung alder.

Pladen modtog bl.a. fem stjerner i både Jyllands-Posten og GAFFA og rosende ord fra P6 BEATs Sebastian Saxton.

SUNI spillede i 2022 blandt andet opvarmningskoncerten for Rigmor i Lille VEGA og sang duet med Pernille Rosendahl til Musikhusets arrangement Live is Life. Her skrev Jyllands-Posten bl.a., hvordan SUNI formåede at stjæle al opmærksomheden fra Rosendahl:

“Det faktum tog Pernille Rosendahl nu pænt. Hun nød, ligesom alle os andre, dette nye, unge stortalent, som sang med tyngde, følsomhed og en sjælden tilstedeværelse. Den mand kommer vi til at høre meget mere til,” skrev Jyllands-Postens Kasper Schütt-Jensen.

På scenen leverer SUNI sammen med sit band en eksperimenterende lyd med cello, spanskguitar keyboards og trommer. Et stilsikkert samsurium af poesi, pop og Soundcloud-trap. En uforudsigelig rejse gennem melankolske billeder af vildskab og poesi.