25.11.2022 RUST Sleeps Around - Brorsons Kirke

Svaneborg Kardyb [udsolgt]

udsolgt

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

Sammensmeltning af smukke melodier, delikat minimalisme, catchy grooves, subtile elektroniske vibes, nordisk atmosfære og organisk sammenspil. Der er mange måder, at beskrive Svaneborg Kardybs lydunivers, og dette er en af dem.

Den prisvindende danske duo har for alvor slået sit navn fast på den internationale scene. Efter udgivelsen af deres første albums ‘Knob’ (2019) og ‘Haven’ (2020) fulgte et par hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind-og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist for deres “meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.”

I april 2022 annoncerede duoen samarbejdet med det britiske pladeselskab Gondwana Records, der også huser navne som Hania Rani, Matthew Halsall og Portico Quartet – og her udkom det nyeste udspil “Orbit”. Senest har Svaneborg Kardyb, som den kun 4. danske artist nogensinde, tilsluttet sig den vilde palette af kunstnere, der gennem tiden har optrådt til NPR’s Tiny Desk Session. Til november udkommer deres 3. studiealbum, og i den forbindelse lægger de vejen forbi Brorsons Kirke på Nørrebro.

Facebook event