30.08.2023 Koncert

Terese

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

Umiddelbar pop med plads til melankoli, håb og tvivl.

Hos TERESE står fællesskabsånden og kærligheden til den store popsang i front. Men også ønsket om at kunne rumme kompleksitet og usikkerhed omkring sit eget selvbillede er vigtigt for musikeren.

I 2020 sang TERESE sig hele vejen til finalen i P3’s talentkonkurrence, KarriereKanonen, og spillede kort tid efter på UHØRT Festival i København. Sidste år udgav hun EP’en Sjælens Lommer – der modtog roser fra bl.a. GAFFA og Fyens Stiftstidende. Siden har hun udgivet en række ørehængende singler, der også er at finde på debutpladen Jeg’ Træls, Du’ Nice, som udkommer 12. maj. En plade, hvor TERESE gør op med popkulturens glansbillede og usikkerheden, der lurer bag facaden.

TERESE har siden sin debut høstet massiv airplay på henholdsvis P3 og P4. Hun har af flere omgange haft Ugens Hit Tip på P4 og røg direkte i rotation på kanalen med sensommerhittet ”Du’ Sommer”, der nu har rundet over 1000 plays på national radio. Hun har derudover været at finde på streamingplaylister som Dansk indie & alt., Lotus, New Music Friday og Politikens 5 sange lige nu.