01.04.2023 Koncert

The Resonance Tour: Wolves Among Us + Beneath The Silence + Conover

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

Metalcore-kvintetten WOLVES AMONG US, stammer fra Aalborg, Danmark, er positivt anerkendt for deres evne til smart og problemfrit at kombinere det tunge med det poppede. Debutalbummet ‘Collapse’ som blev udgivet i 2018 har over 500.000 afspilninger worldwide. I efteråret 2021 udgav de deres andet album “Hollow Gloom”, som er mixet og mastereret af Chris Kreutzfeldt (Cabal, Siamese, Unseen Faith, Ghost Iris), og der ligeledes har fået afspilninger verdenen over. Live er bandet en fornøjelse at opleve. Med indlevelse, energi og kontakt til publikum er Wolves Among Us helt sikkert en oplevelse du ikke vil gå glip af.

Beneath the Silence er en sjældenhed i den danske scene, og bryder genrens generiske tilgang med en stærk vokal i front. Samarbejdet mellem vægtige, groovy riffs og vital, melodiøs vokal skaber en opsigtsvækkende blanding af modernitet og tradition af melodisk metal, hvilket også er grundstenen på debutpladen “Black Lights”, som blev udgivet i vinteren 2022.
Bandet har formået at slå sig fast som en velkendt niche i den danske metalscene og byder altid op til dans med et energisk liveshow.

Conover består af tre unge mænd, Jens, Bjørn og Benjamin. Med deres friske mindset skiller bandet sig ud, da de ikke ligefrem ligner det stereotypiske hverdags-metalband. Deres image er baseret på at holde sig uden for klichéerne. Med smilende attitude stræber de efter at vise, at uanset hvem man er, og hvad man er til, kan man lytte til deres musik og være med til deres koncerter. Det kom for nylig til udtryk, da de spillede for 400 mennesker i Pumpehuset til finalen på Emergenza Festival og vandt konkurrencen.
Der fik de godt gang i et publikum, der ikke nødvendigvis lytter til metal til dagligt. Hvis man er til hardcore, metalcore og alt ind imellem, er Conover det perfekte band for dig.

Facebook event