19.11.2022 Koncert

Tim Schou

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

Den folkekære singer/songwriter Tim Schou fik i 2020 en solid modtagelse af singlen “Where You Are”. Udover en top 100- placering på den danske airplay chart i 10 uger i streg, fik nummeret også airplay i 12 lande – bl.a. i MTV Germany. Samme år landede DR3-dokumentaren ‘Et Giftigt Venskab’, som skildrer Tim og dokumentaristen Lukas Valentins relation igennem Schous lange musikalske rejse.

I foråret 2021 udkom Schous debutalbum Hero/Loser, der fik fem stjerner i GAFFA, startede et nyt kapitel for kunstneren og markerede ham som et af Danmarks mest solide og alsidige sangskrivere og vokalister. På albummet fik duetten ”Mad Love” massiv airplay på dansk radio. Et nummer, som er skrevet i samarbejde med den prominente engelske artist og sangskriver Ella Henderson – og har det unge danske stjerneskud Sowfy (senere kendt som Stella) som feature.

Tim Schou har netop udgivet single ”Little Bit of Good”, der cementerer Schou, som en musiker, der lægger forventningerne til side og laver det musik, han vil. Dette opleves også live, hvor Tim for første gang i lang tid spiller med fuldt band. Sammen med bandet er Schou klar til at indtage RUST.

Facebook event