04.02.2023 Jubilæumskoncert

RUST 33 år: Trentemøller [udsolgt]

UDSOLGT

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Aldersgrænse: 18 år

Ligesom mange andre danske musikere var RUST et af de første spillesteder, Trentemøller spillede på i den spæde start af sin karriere tilbage i 00’erne.

Københavnbaserede Anders Trentemøller har længe været respekteret som en ekstraordinær skaber af let genkendelige melodier og frodige lydlandskaber – og ikke mindst modtaget roser for sine producer-egenskaber.

Trentemøller udgav sit første fuldlængde album i 2006 og har siden været utroligt produktiv med udgivelser. Senest har han udsendt det roste album Memoria fra februar 2022, der, som vi kender det fra Trentemøller, udgøres af en samling sange, der er tematisk forbundet af mange melodiske tråde. Soundvenue beskrev albummet med ordene: “På ‘Memoria’ bevæger Anders Trentemøller sig atter hjemmevant rundt i sin stilsikre og smagfulde fusion af electronica, dreampop og shoegaze.”

Trentemøller har i 2022 været på en længere tour sammen med sine fire nye bandmedlemmer, hvor de bl.a. har spillet i Den Grå Hal, samt venues over hele Europa, USA, Canada, og Mexico

Facebook event