31.03.2023 Koncert

TRINITY PRESENTS: Lei Lowe + jae comma + Hundrede25 [få billetter]

Døre: 20:00 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Fredag d. 31. marts bliver det svært at stå stille når TRINITY inviterer til R&B, Afro & Hip Hop Night på RUST.  Lei Lowe, jae comma og Hundrede25 træder nemlig ind på scenen og sørger for at vi får en brandvarm aften med sprød musik og gode vibes. 

LEI LOWE

Lei Lowe er et kreativt og emotionelt powerhouse med en imponerende sikker og legesyg vokal der omfavner sin lytter og inviterer dem helt ind i hendes hjerte og sjæl. I sin musik fortæller Lei Lowe om hvordan livet sommetider knuser dit hjerte og om den voksende kærlighed til sig selv man skal tage med sig ud af sorgen. Lei Lowe formidler smerten gennem kærligheden på smukkeste vis når blandt andet R&B og neo-soul flettes sammen. 

Med nyeste single “Under my skin” inviterer Lei Lowe ud på gulvet til dans i en sensuel sang der omhandler det at blive tryllebundet af et andet mennesker både på godt og ondt.

JAE COMMA

Født og opvokset i København af ghanesiske forældre, blander jae comma lyd fra Afrikas vestkyst med historier fra sin opvækst i København. Han leverer personlige tanker og fantasier gennem sin lyrik, forklædt i hypnotiserende og rytmisk energi. Jae fusionerer R&B, neo-soul, Afro Rhythm, krydret med hiphop’ens kraftfulde 808’s og bass, på sin seneste EP At work, call you later babe. Han har siden spillet sin første headliner på Spilletstedet Stengade og været gæst hos Vidundergrunden på P3. Jaes ambition er at implementere fusionsmusik-genren på den danske musikscene, og skabe et univers til de som kan se sig selv i ham. Jae Comma inviterer alle til at opleve ærlighed beklædt i dynamiske rytmer.

HUNDREDE25 

Hundrede25 er en upcoming hiphop-gruppe fra København der består af 6 medlemmer hvoraf Philip producerer musikken og Jiggolo, Linck, Bennypåanlægget, Pikkel og Kigo rapper. I årevis har gruppen, tilberedt, stegt og marineret deres lyd i studiet. De er nu klar til at vise Danmark hvem de er og hvad de kan. I Hundrede25 er kulturen simpel og ligefrem – ingen over, ingen under. Dette kan man mærke når de skal optræde, hvor man kan opleve deres vilde, rå og friske energi. Hundrede25 har 3 udgivelser, der tilsammen har genereret over 5000 streams. Deres upolerede og hårde attitude kommer til udtryk i deres tekster, som bliver understøttet af en stærk produktion.

Når livemusikken er slut, vil der være afterparty i kælderen, hvor der skal danses hele natten til kendte R&B bangers, varme Afro-rytmer og sprøde Hip Hop-beats. 

TRINITY er en del af Restage talentforløbet, skabt af Dansk Live og Mino Danmark, og er et projekt der arbejder for at skabe mere diversitet i musikbranchen. TRINITY’s mål er at binde mennesker sammen gennem fællesskab, god musik og good vibes only. TRINITY eventet den 31. marts er støttet af Tuborgfondet og Københavns Kommune.