12.06.2023 Koncert

UPSAHL (US)

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Fremadstormende popnavn, der bl.a. har skrevet musik med Dua Lipa og Madison Beer og hittet på TikTok med singlen “Drugs”

Allerede i begyndelsen af sin karriere udgav pop-kometen UPSAHL sange, der modtog stor opmærksomhed på musikscenen i hjembyen Phoenix. Interessen for UPSAHL voksede støt, og pludselig hittede hendes sang “Drugs” som #6 på TikToks ‘viral chart’ og #1 på trends-charten.

I kølvandet på TikTok-hittet udgav UPSAHL to EP’er, hvoraf ‘Young Life Crisis’ fra 2020 blev udråbt af Billboard som et af årets 25 bedste pop-udgivelser. Siden har UPSAHL arbejdet med navne som Dua Lipa på ’Future Nostalgia’, Madison Beer på singlen “Boyshit” samt GAYLE, Anne-Marie og Little Mix.

I 2021 udgav UPSAHL sit debutalbum ‘Lady Jesus’, der markerede hende som en af de mest talentfulde nye artister ifølge People’s Magazine og banede vejen for et fremadstormende 2022. Sidste år kunne UPSAHL opleves live i Danmark for første gang, da hun spillede support for landsfællen Fletcher i et udsolgt Lille VEGA.

I år ridder UPSAHL videre på bølgen af succes efter release af EP’en ‘Sagittarius’ (december 2022) og gæster i den forbindelse RUST til sommer.