12.07.2024 Koncert

Vingborg/Valencia

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Med et fremragende debutalbum har Vingborg/Valencia dette efterår markeret sig som et stærkt navn på den danske jazzscene. De er et band, der både tør og vil, og ud af det kommer på samme tid dramatisk og eftertænksom jazz.

Niels Overgaard (Jazznyt.dk) skriver bla om gruppens debutalbum: “Selvom udgangspunktet er jazzen og i særdeleshed den nordiske slags, så har kvartetten et ubundet forhold til traditionerne. De er ikke ude på at revolutionere noget – men kommer alligevel uforvarent til at gøre det. På deres egen stille måde fører de den nordiske jazztradition og tone ind i en ny tid.”
Musikken har rødder i jazzens og folkemusikkens, men breder sig legende langt ud over det – ind i både rock, pop og ambient.

Det er nysgerrighed og skabertrang, som driver gruppen frem i deres følsomme og legende lyd, og som lytter bliver man blidt indsluset og omsluttet af smukke melodier, kreative grooves og nærværende soloer. Med et sublimt nærvær på scenen lukker Vingborg/Valencia dig ind i et følsomt, legende og drømmende univers, du ikke glemmer.