16.06.2023 RUST Showcases

VINGER + JOHANNES LARSEN + KEIDO

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// VINGER
Den unge københavnske duo laver elektronisk pop om livet som introverte drømmere. Med forskellige baggrunde i henholdsvis shoegaze og klassisk kor, har vinger skabt et ømt univers, hvor der er plads til alle de små ting i livet, der kan føles store. Deres tekstunivers bevæger sig mellem ubehag og eufori, angst og kærlighed. Kombineret med intense elektroniske elementer, storslåede synths, noisy guitar og en sårbar vokal skabes der et rum, hvor det højtravende kan møde det banale.

// JOHANNES LARSEN
Producer og sangskriver Johannes Larsen skaber lyduniverser som veksler mellem det drømmende og det tunge. Med fængende vokalarrangementer, personlige tekster og forvrængede samples fremføres der melankolsk elektronisk pop, der skiftevis er indadvendt det ene sekund og med en ukontrolleret vildskab det næste.

Sangene eretsoundtracktildetankerderrammerenomnattenpåvejhjemfraenbytur,når tankemylderet holder en vågen og når solen langsomt står op igen. Dette kommer til udtryk gennem forskellige lydbilleder, som hver især rummer en bestemt stemning og følelse. Med Johannes Larsens musik får man altså ikke en traditionel popsang, men et helt univers af lyd man kan dykke ned i – og disse produktioner kommer for alvor til sin ret live, hvor sangene bliver sunget og fremført med nerve og intensitet fra hovedpersonen.

// KEIDO
Psychpop-duoen Keido giver med deres storladne lydbillede og farverige atmosfære publikum kalejdoskopiske briller på og tager lytteren med på en rejse til et uforglemmeligt univers. Et univers, hvor alt kan lade sig gøre. Keido får taget til at lette, så vi alle kan se de nye farver på stjernehimmelen.