12.01.2024 Koncert

Posh Isolation: oqbqbo & Scandinavian Star + Vanity Productions + Croatian Amor [udsolgt]

UDSOLGT

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

oqbqbo + Scandinavian Star
Bag kunstnernavnet oqbqbo findes russisk-fødte, København-baserede Nastya Sipulina. Hun er associeret med pladeselskabet Posh Isolation, hvor hun med sit trance-inducerende og inadvendte elektroniske musik repræsenterer den mere melodiske sektion af selskabets bagkatalog. Den seneste udgivelse ”Tired Sun” er oqbqbos anden udgivelse hos Posh Isolation.

I det seneste år har hun samarbejdet med kunstnere såsom Scandinavian Star og Vallmo – mest bemærkelsesværdigt med singlerne ”Airdrops” og ”Open Like A Flash”. Derudover laver oqbqbo jævnligt udforskende mixes på NTS radio og lignende.

Vanity Productions:
Christian Stadsgaard – navnet bag Vanity Productions – er blevet en afgørende figur på den moderne nordiske elektroniske og eksperimenterende musikscene i løbet ad det sidste årti.

Han kom første gang frem i de tidlige 00’er med eksperimenterende noise-musik. Stadsgaard er sidenhen blevet kendt for sine innovative evner og for sin dybdegående udtryksfulde stil. Som kunstneren Vanity Productions blev Stadsgaards mål at sammensmelte elementer fra noisemusikken med introverte melodier for hermed at skabe øde lydbilleder og storslåede fortællinger om nutidens moderne melankoli og turbulente vilkår.

Stadsgaard står sammen med Loke Rahbek i spidsen for pladeselskabet Posh Isolation, som er en af de mest konsekvente pladeselskaber til at definere og udforme de mange produktive sider af undergrunden i det sidste årti.

Stadsgaards arbejde med Rahbek (under det fælles navn Damien Dubrovnik) var et vigtigt projekt i det moderne noise-miljø op igennem 10’erne. Trods mange givende samarbejder, er det som Vanity Productions at Stadsgaards fulde bredde af følelsesmæssig intensistet kan komme til udtryk.

Croatian Amor:
Croatian Amor er Loke Rahbeks solo-alias.
Under dette alias realiserer han en unik intimitet omhandlende den moderne verdens hastighed og historier. Rahbek er fra København og står sammen med Christian Stadsgaard i spidsen for pladeselskabet Posh Isolation – et udklækningssted for mange artister fra den skandinaviske eksperimentelle musik – herunder mange af hans egne kunstneriske samarbejdspartnere.

Croatian Amor snakker til tider ind i ensomheden, selvom han ofte fortæller om stævnemøder. Han udforsker en længsel efter den ubestemmelige destination, og idet han anvender et medley af diffuse traditioner fra den elektroniske musik, vækkes fantasifulde syntetiske verdener til live, med det formål at gøre vores egen verden lidt mere udholdelig.

Hans seneste værker inkluderer solo albums ”Remember Rainbow Bridge” fra 2022 og ”A Part of You in Everything” fra 2023 samt et kontinuerligt flow af udgivelser med langtids-samarbejdspartnere Scandinavian Star & Frederik Valentin.

Croatian Armor har performet på festivaller, venues og klubber såsom Berlin Atonal, Rewire, Mutek Mexico, Ephemera Festival, Roskilde, Click, Sydney Operahus, Berghain, Wide Awake Festival, Copenhagen Contemporary.