SAFER SPACE POLITIK


DIN TRYGHED OG SIKKERHED ER FØRSTEPRIORITET

RUST skal være et frirum med dans og musik, hvor alle kan udtrykke sig selv uanset identitet, etnicitet, seksuel orientering og tøjvalg.

Er du dårlig, føler dig utryg eller er bekymret for andres sikkerhed, så opsøg vores personale eller vagter. Din sikkerhed og dit velvære er vores førsteprioritet. Vi er her for at hjælpe dig, vi tager alle henvendelser alvorligt og dømmer ingen.

Hvis du efter dit besøg føler du har oplevet noget, som er imod vores regler så kontakt os på [email protected], vi følger op på alle henvendelser.


NULTOLERANCE

For at sikre et trygt og sikkert natteliv har RUST en Safer Space-politik, som alle forventes at følge, når de træder ind på RUST.

Vi har nultolerance overfor racisme, sexisme, homofobi, transfobi, vold og alle andre former for diskrimination – både fysisk og psykisk. Vi stræber efter et natteliv med lighed, mangfoldighed og gensidig respekt.

Bliver reglerne brudt, fører det til bortvisning og/eller karantæne.


ER DER IKKE SAMTYKKE, ER DET IKKE OKAY

Alle mennesker opfatter situationer forskelligt. Derfor er det vigtigt, at du beder om samtykke, før du engagerer dig i dine medmennesker.


DRUGGING ER KRIMINELT

Det er aldrig okay at komme euforiserende stoffer i andres drikkevarer. Hold øje med dine egne og dine medmenneskers drikkevarer og drik aldrig noget, som har stået uden opsyn. Alle sager om drugging bliver undersøgt og anmeldt til politiet.